Seydikemer Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Okulumuz 2013 yılında Eğitim Öğretime başlamıştır. Seydikemer İmam Hatip Ortaokulu olarak Atatürk ilkelerine bağlı, insan hakları ve laik ve demokratik Cumhuriyetin milli kültürel sosyal etik değerlerine bağlı anayasal düzene inanan, bilimsel düşünceyi kendi ve toplumsal yaşamının vazgeçilmez unsuru olarak algılayan takım ve ekip olmayı başarmış eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya: yararların liderlerini yetiştiren çağdaş bir kurum olmak.

Misyon: Seydikemer İmam Hatip Ortaokulu Ortaokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulumuzun sosyoekonomik durumu göz önüne alınarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyetlerine uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak ve okulda öğrenim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir. Başarıyı övmek ve ödüllendirmek örnek olmalarını sağlamak amacımızdır.

Başarılar: 2017 Muğla ili 3.Geleneksel İmam Hatip Ortaokulları arası bilgi yarışmasında il 3.lüğü....2017 Merkezi Ortak Sınavda İlçe 2.si olmuştur.

Saatler: 08:30 - 14:50
Isınma: klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0252 6562168

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://seydikemeriho.meb.k12.tr

Adres - UĞURLU MAH. BEŞKAVAK SK. HASAN GUNAY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 75 SEYDİKEMER / MUĞLA

Öğretmen :10
Öğrenci :100
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - ilçeye bağlı mahalle

Adres - UĞURLU MAH. BEŞKAVAK SK. HASAN GUNAY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 75 SEYDİKEMER / MUĞLA

Ulaşım şehir içi servisler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 130 km ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.