Çocuklar İçin Daha Yaşanılır Okulumuz Olsun

Seydikemer Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu olarak okul bahçesinde çevre düzenlemesi, ağaç bakımı, bahçe temizliği öğrencilerimiz ile beraber gerçekleştirildi. Okul bahçemizde geçen yıllarda ağaç dikim faaliyetleri tamamlanmış olduğundan yeni ağaç dikimi yerine var olan fidanların bakımı yapılarak sulandı. Öğrencilerimiz ile okul bahçesinde çöpler toplandı. Okul öğrencilerimizin teneffüslerde oturmaları için okul bahçesine banklar yerleştirildi. Ayrıca bahçe duvarlarında meydana gelen tahribat okul personelince sıva yapılarak giderildi. Bu çalışma kapsamında emeği geçen okulumuz personel ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Çevremizin de okulumuzun bir parçası olduğunun bilincindeyiz ve çevremizin düzenli olmasına, eğitim-öğretime verdiğimiz kadar önem veriyoruz.

30.03.2022 614

30-03-202230-03-202222-05-201922-05-2019