DÜNYADA HER ŞEY KADININ ESERİDİR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Okul Müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN okulumuzda çalışan bayan öğretmenlere ve bayan çalışanlara hediyelerini takdim ederek, kadınlar gününü kutladı. Okul Müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN ´´Kadın çiçek benzetmesi ile taltif edilecek ve istenildiği zaman dalından koparılıp atılacak bir varlık değildir. Kadın, şahsiyet kimlik, duruş ve insan olma vesilesidir. Havva’dır kadın, iki cihan Selver’inin can damarı Amine’dir. Latife eş Hatice’dir. Bir iffet abidesi Meryem’dir. Kafkas cephesinde on kadın ile mücadele eden Kara Fatma’dır. Cumhuriyetimizin kurucusunun annesi Zübeyde’dir. Gözündeki kanlı yaşı silip ‘Vatan sağolsun’ diyen şehidimizin annesidir, kadın. Son söz olarak bu manada ilk ve son sözü Peygamber efendimiz (sallallahü aleyhi veselem) ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyerek kadınlara verilecek en büyük ve yüce değeri vermiştir” dedi.

08.03.2018 418

08-03-201808-03-201808-03-201808-03-2018