Kütüphane insanın yıldızlara tırmanmaya niyet ettiği bir rasathanedir.

31.05.2022 321

Öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphaneler kurulur. Kütüphaneleri, öğrencilerin aktif olarak kullanmalarını sağlayacak teşvik programları düzenlenir. Etkinlik kapsamında okulumuz öğrencilerine kütüphane tanıtılmıştır hem de öğrencilerimizin kitapları ve kütüphane düzenini tanıması için kütüphanede vakit geçirilmiştir. Ayrıca okulumuzda başlatılan kitap okuma saati etkinliği sayesinde okulumuz kütüphanesi aktif olarak kullanılmaktadır.

31-05-202231-05-202231-05-202231-05-2022