SEHERDE UYANIK OL

30.11.2021 563

Seydikemer Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz sabah namazında buluştu.

Seydikemer Merkez camisinde gerçekleşen sabah namazı buluşmasına okul müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN, müdür yardımcısı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN konuyla ilgili şunları söyledi: Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla güzel bir kaynaşma oluştu. Amacımız namazı öğrencilere sevdirmek ve namazın önemine dikkat çekmektir. Bu buluşmalar sıklıkla devam edecektir. Herkesi bekliyoruz.

Her 15 günde bir sabah yapmayı düşündüğümüz bu etkinliğe, katılan ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun. Namazdan sonra öğrencilerimize çorba ikram ettik.

Seydikemer Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu değerler eğitiminin adresidir.30-11-202130-11-202130-11-2021