Seydikemer Kaymakamımız Sayın Haktan GÖKÇEKUYU Okulumuzu Ziyaret Etti.

Seydikemer Kaymakamımız Sayın Haktan GÖKÇEKUYU,  İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Muzaffer YÜCEUR, Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Halit DÜNDAR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nihay KOYUNCU ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Okul Müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN’dan okulumuz hakkında bilgi alan Kaymakamımız Sayın Haktan GÖKÇEKUYU,  öğretmenlerle toplantı yaparak, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Okullarda ve çevrelerinde güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamının sağlanabilmesi için öğretmenlerden azami derecede duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi. Okul çevresinde veya içerisinde herhangi bir olay olması durumunda öncelikle okul idaresi ile görüşülerek, vakit kaybetmeden Emniyet güçlerimize bilgi verilmesi gerektiğini söyledi.

Sayın Haktan GÖKÇEKUYU toplantı sonrasında sınıf ziyaretleri yaparak, öğrencilerimizle sohbet etti.

08.03.2018 542

08-03-201808-03-201808-03-201808-03-201808-03-2018