Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir

Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir

Öğrencilerimizin beden eğitimi ve sosyal etkinlikler yoluyla bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı, dürüst ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır. Sportif yarışmalarda öğrencilerimizin okul içi ve okul dışı serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle değerlendirebilmeleri, yapıcı ve üretici yeteneklerini geliştirebilmeleri hedeflenmektedir. Amacımız;
Öğrencilere toplumsal, sanatsal, kültürel, zihinsel, sportif alanlarda kendilerini deneme fırsatı vererek bireysel yeteneklerini ve ilgilerini tanıyarak üretkenliklerini açığa çıkarmalarına, bunları kullanabilmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmaktır.
Öğrencileri paylaşımcı, katılımcı, başkalarının haklarına saygılı; sevgi, dostluk ve yardımlaşma duyguları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek. Ayrıca grup çalışmalarında yer alma, organize olabilme ve özgüven duygularını arttırmak amacıyla okulumuz öğrencileri arasında satranç, mangala, futbol ve voleybol etkinlikleri düzenlendi. Okul Müdürümüz Mustafa KARAOĞLAN “Öğrencilerimizin sportif becerilerinin ortaya çıkartılması ve geliştirilmesi adına birçok spor dalında faaliyetler yürütmektedir”dedi. Öğrencilerimiz arasında satranç, mangala, futbol ve voleybol müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize kupa, madalya ve plaketleri okulumuz öğretmenleri tarafından törenle takdim edildi.

27.04.2018 455

27-04-201827-04-201827-04-201827-04-2018